tisdag 8 februari 2011

GRATTIS BIANCA!!Idag fyller vår kära Bianca 12 år! HURRAA!! Det känns som igår när vi fick henne, liten och söt som ett litet sockergryn... Tänk vad tiden går fort! Jag undrar ibland hur jag skall göra för att frysa tiden lite grann och då kommer jag oftast fram till att jag måste leva i nuet och dra in långa, djupa andetag i stället för korta samt ta in de intryck jag själv vill runtomkring mig och det hjälper mig att förlänga tiden en smula!

Idag var inte en sådan där dag då jag drog djupa andetag - jag for omkring som en yr höna mest hela dan för att hinna med allt företagsmässigt + det viktigaste: att komma ihåg allt till Biancas barnkalas. Jag sprang in till Sushi restaurangen på en sen snabblunch strax efter kl 15, tog hastigt av mig ytterkläderna och satte mig ner vid ett ledigt bord. Efter 10 minuter märkte jag till min förskräckelse att jag hade min rutiga flanellpyjamas på under Mollykoftan jag hade på mig... Det var så sant! Jag skulle ju inte gå in nånstans och ta av mig jackan idag eftersom jag inte klätt på mig ordentligt! Det glömde jag snabbt när hungern kom smygande på. Detta är så typiskt mig, speciellt de dagar jag flänger på för mycket! För två veckor sen hade jag beskrivit denna situation som pinsam, men nu när vår lilla Vincent har lärt mig att ingenting är pinsamt så vågar jag till och med bjuda på denna incident här på bloggen! :)

Tårtor i all ära - men i år sa Bianca tidigt att hon inte ville ha nån tårta på sin födelsedag, hon ville ha plättar i stället. Skönt, tänkte jag som inte tycker att jag alltid har tid eller tålamod att fixa så där tjusiga tårtor som barnen önskar sig. Så idag på hennes kalas stod jag och stekte plättar till 18 (!) tjejer i 12-års åldern i stället... Tror ni att det tog kortare tid än att slänga ihop en tårta? Nej, just det - men roligt hade vi och nöjda var tjejerna! :)

För er som vill hålla er till tårtorna är Millas tårtbok den bästa i världen! (Finns att köpas i Blossombutikerna i Jeppis & Kokkola)

Ha en skön kväll mina vänner!

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att det finns andra virrpannor också! Så länge man kan se det roliga i situationen är det ok -guldkant i vardagen.
    Fin idolhelg till Jeppis!

    SvaraRadera