lördag 19 februari 2011

Seven Roses tar form


Seven Roses butiken i Vasa närmar sig öppningsdagen & det har ni säkert listat ut redan eftersom jag inte varit så flitig med bloggandet den senaste tiden. Vi jobbar dygnet runt (bokstavligen) med butiken för tillfället så att vi skall kunna slå upp dörrarna till denna härliga skapelse inom kort... Att se denna butik växa fram från idé till verklighet är något av det häftigaste och roligaste vi gjort! Du kommer att förstå vad jag menar när du första gången kliver in i Seven Roses lyxiga oas...

Utformningen av butiken har gått snabbt tack vare vårt härliga team! Ibland känns det nästan inte ens som vi jobbar eftersom vi har så otroligt roligt tillsammans när vi skapar nya projekt!:)

Grunden till Seven Roses butiken fixade Olof & Patrick för två veckor sen när de rev, bar ut massor (!) av extra material, tapetserade och lade parkettgolv. Sen tog vi tjejer vid och arbetet med framsättningen av produkter & detaljinredande av butiken fortgår nu dagligen. Idag åker vi dit hela familjen - jobbar, övernattar på hotell & fortsätter jobba imorgon bitti igen- allt för att effektivera tiden. Dessutom är det så roligt att låta barnen vara med på våra projekt så att de ser vad mamma & pappa jobbar med + att de alltid uppskattar att övernatta på hotell förstås. :)

4 kommentarer:

 1. Väääääntar på öppningsdagen! Skall bli så underbart att få se resultatet och riktigt gotta sig i alla underbara kläder :-)
  /Sofia Nybäck

  SvaraRadera
 2. Jag ska ta med min mamma på "Finlandsturné-söka rötterna och släkten resa" i sommar, då ska jag komma och besöka er fina butik.

  Jag längtar

  Kramar
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Ser alldeles superbt ut! Måste börja planera in ett besök! :) Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hej på er! Vad roligt att höra att ni kommer & hälsar på oss! :) Tack för er positiva feedback!

  Kramar, Pernilla

  SvaraRadera