fredag 28 oktober 2011

En lång vila

Hej mina kära!

Jag har varit på en lång vila i Solen och det behövdes verkligen! Nu sprudlar jag av energi igen (sådär som ni är vana att se mig)! Som vanligt hade jag packat med mina favoritklänningar- och toppar i silke från Odd Molly + den oumbärliga Kyoto-koftan med rader av volanger... Min all-time Favourite! Jag reste med min familj och som vanligt åt vi massor av god mat och levde efter ordspråket: "A Sangria a day keeps the doctor away." :)

Nu fullkomligen strömmar det in nya varor till butikerna så gott som dagligen! Det har kommit massor med fint i inredningsväg till alla tre butikerna och nu har även Odd Mollys vinterkollektion anlänt till Jakobstad & Vasa! Nu kommer det inte in några fler klädnyheter för i vinter, det kan vara bra att veta när man planerar sina klädköp inför denna säsongen...

Men inredningsnyheter sätter vi alltså fram varje vecka nu och Julhärligheterna börjar vi sätta fram om ca 2 veckor (eller några dar tidigare) - jag vet att många av er väntar på dem redan! :)

Ha en riktigt skön helg & Ta hand om varann!

Kramar, Pernilla

2 kommentarer:

 1. Kommer ni att ha de gammaldags julkulorna med hål i?
  /Susanna

  SvaraRadera
 2. Hej Susanna,

  Om du menar de klassiska glaskulorna av fattigmanssilver i olika storlekar & former som är ihåliga så kommer de nog att komma in till butikerna inom de närmaste 2 veckorna! :)

  Kram, Pernilla

  SvaraRadera